Shopping shopping!

Dagens enda lektion var som väntat tråkig, kändes värdelöst att åka in till stan för 1,5 timme lektion om något man redan kan... Så jag bestämde mig för att gå på stan efter lunch - men ingen av mina kompisar kunde hänga med. Alltså gick jag ensam, för jag hade ju bestämt mig för att shoppa!
Det blev lite småsaker - tidningar, vitamintabletter (ska testa och se om de kan få mig att må lite bättre) och några hårspännen. Gick sedan i över en timme och letade efter en jacka, typ trenchcoat eller liknande. Hittade flera snygga, men de passade ju inte alls bra. =(
Min nedstämdhet försvann dock när jag hittade en kavaj på Åhléns, nedsatt till 79kr - från 399kr! Den sitter inte helt perfekt, men den passar ändå okej. Och jag kan ju helt enkelt inte låta bli att köpa något som är så billigt! Den kommer nog att komma väl till användning under våren. =)

Kavaj från Åhléns

Är det någon mer än jag som inte kan låta bli att handla på rea, trots att det man köper inte är exakt det man är ute efter egentligen?

Varför?!

Jag tycker det är helt okej att klassen delas in i två grupper under förmiddagens laboration (vi ska skruva isär en dator - spännande va?). Ju färre desto bättre, i det här fallet. Men varför delar han oss bara enkelt 50/50?! Kunde han inte låta oss som bor flera mil från universitetet få komma under det senare passet (halv elva), och dem som bor på Campus under det tidiga passet (nio)? Men nej, sådant ska inte få spela någon roll. Med följden att jag sitter här, uppe ur sängen sedan 20 minuter ungefär, men fortfarande långt ifrån vaken. Hur jag ska hinna fixa iordning mig på 40 minuter har jag ingen aning om....

Blåmärken på höfter och underarmar, värk i benen....

Det är resultatet av kvällens två timmars träningspass i jissen kobudo. För den som inte vet vad det är, så är det en traditionell japansk kampsport, där det mesta ingår: slag och spark, grepp, kast, och en otrolig massa vapen! Ikväll övade vi mycket rullningar, blockeringar av slag och sparkar, och olika grepp. Våra huvudinstruktörer är i Japan och tränar den här veckan, så vi har lite softare träningar nu, hehe.

Här är en instruktionsvideo filmade i vår dojo (träningslokal). Den visar alla de sporter som finns här, jissen kobudo är ungefär i mitten av videon.


Minnen, sköna minnen...

Snart är det dags, snart åker jag till Bryssel igen för att se Tokio Hotel! Är skitnervös, för jag ska flyga ensam den här gången, men åååh vad jag längtar! Kunde inte låta bli att titta igenom lite videor jag filmade under förra konserten där i Bryssel. Här är min favorit:



Kommer jag att få stå lika nära - eller närmare? - den här gången? Klart jag hoppas det, men man vet aldrig...

Dagens citat

Fråga till supporten: Var sitter controlaltdelete-knappen?
- okänd

Sitter här på föreläsning om datamjukvara, hur vanliga program fungerar och hur man kodar olika slags program. Jättekul.... -.-

Tävlar

Den Där Debbie har en tävling där man kan vinna biobiljetter.
http://dendardebbie.blogg.se/

image1083

Konsertbiljetterna har kommit!

Äntligen! Jag blev lite orolig för att Posten skulle slarva, man vet ju aldrig. Men igår kom äntligen biljetterna till Tokio Hotels konsert i Oslo i april! Sektion 212, rad 16... Långt bak, men whatever, jag kommer ju att få se dem igen!

TH biljetter Oslo

Nyvaken och trött

Beställde väckning av mamma innan hon åkte till jobbet, vilket innebär att jag nu har tänd taklampa och har blivit ordentligt omruskad. Ligger ändå kvar i sängen, den är ju så varm och skön! Trött är jag också... Skönt att jag bara har två timmars plugg idag, och det är i eftermiddag.

Lejon eller tiger?

Ligerunge

Lejonunge? Tigerunge? Nej, en ligerunge! Den här gulliga pojken heter Oden, hans pappa är ett lejon och hans mamma är en tiger - alltså är lille Oden en liger! Här finns artikeln om honom: Aftonbladet. Visst är han söt?

Nystart

Många gånger har jag tänkt "Kanske är det dags att skaffa sig en blogg?", men så har jag inte kommit längre än så. Utom ett par gånger, då startade jag faktiskt en ny blogg, men skrev typ bara ett inlägg och sedan tog det stopp... Men den här gången har jag bestämt mig - den här bloggen ska bli kvar! Det finns ju alltid nånting man kan prata om, eller hur? =)

RSS 2.0